GRILLROOM INDIë

GRILLROOM INDIë Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 46 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Indië. Meer weten? Ontdek meer

4 mei 2022 om 20:53 Bij saté van varkenshaas verwacht ik een stokje met kleine stukjes mals vlees en niet een bak met grote brokken vlees. Brrrrrrrr, wat onsmakelijk!!!
6 feb 2022 om 20:50 Food suits best after a drunken night out. Very drunk.
23 jan 2022 om 19:24 Zeer tevreden
2 jan 2022 om 20:05 Is een stuk minder geworden. Eten was lauw de shoarma en knoflooksaus is lang zo lekker niet meer als het eerder was. En duur voor wat je krijgt.
2 jan 2022 om 19:24 Voor mij niet wat ik verwachte. Heb hier heel wat zondagen gegeten. Toen was ik helemaal gek van de lamachun met shoarma. Nu het zelfde besteld. Maar helaas niet zo lekker als toen. Ook de shoarmasaus niet. Maar ja smaken verschillen.
1 jan 2022 om 20:40 Snelle bezorging op 1 januari. De lamachun shoarma was goed gevuld heerlijk mals vlees, de salade was een feestje, geen paar blaadjes sla maar een goed gevulde salade met tomaten, komkommers en heerlijke kruiden.De Ako was ook super.
20 dec 2021 om 22:57 Aardappeltjes met gyros besteld. 60 min later, koud, slap. Gyros smaakt niet eens naar gyros.
25 nov 2021 om 23:09 top Ik zal hier zeker vaker mijn bestelling doen.
6 sep 2021 om 13:09 Slecht eten en slechte service
27 jun 2021 om 19:58 Slappe friet met vieze bijsmaak
4 jun 2021 om 0:07 Mijn dochter stikte in het plastic wat tussen het vlees zat kwamen ze zeggen dat menselijke fout was, ik heb zelfs foto, tweede eten leek anders, kreeg ik helft minder en daarom gooiden ze hamburger erbij wth?, leek op afval vlees, alles weg gegooid.
1 mei 2021 om 21:39 De kip was heerlijk en de lamskoteletten waren perfect. Absoluut de moeite waard.