GRILLROOM INDIë

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 57 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Indië. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 20:55 Good
11 nov 2022 om 14:18 Bar slecht. Ik bestel hier géén eten meer.
17 okt 2022 om 6:11 Goed eten, alleen jammer dat niet overal het gewicht van het vlees er bij staat op de site
6 sep 2022 om 8:45 Goed van smaak, maar helaas lauw
18 jun 2022 om 7:55 Wat een slappe hap leek wel gestoofd vet vlees
31 mei 2022 om 19:11 Het was prima, lekker gegeten
4 mei 2022 om 20:53 Bij saté van varkenshaas verwacht ik een stokje met kleine stukjes mals vlees en niet een bak met grote brokken vlees. Brrrrrrrr, wat onsmakelijk!!!
6 feb 2022 om 20:50 Food suits best after a drunken night out. Very drunk.
23 jan 2022 om 19:24 Zeer tevreden
2 jan 2022 om 20:05 Is een stuk minder geworden. Eten was lauw de shoarma en knoflooksaus is lang zo lekker niet meer als het eerder was. En duur voor wat je krijgt.
2 jan 2022 om 19:24 Voor mij niet wat ik verwachte. Heb hier heel wat zondagen gegeten. Toen was ik helemaal gek van de lamachun met shoarma. Nu het zelfde besteld. Maar helaas niet zo lekker als toen. Ook de shoarmasaus niet. Maar ja smaken verschillen.
1 jan 2022 om 20:40 Snelle bezorging op 1 januari. De lamachun shoarma was goed gevuld heerlijk mals vlees, de salade was een feestje, geen paar blaadjes sla maar een goed gevulde salade met tomaten, komkommers en heerlijke kruiden.De Ako was ook super.